Klasalbum: L6A

Laatste nieuwsberichten


L6A

juf Ina


Hallo beste klasgenootjes,

Het kijkuurtje zit er op! Hopelijk vond je het leuk in onze klas en was het een fijn weerzien met je vrienden en klasgenootjes! Samen gaan we er een tof schooljaar van maken zodat het laatste jaartje van de lagere school een onvergetelijke herinnering kan worden. Vergeet je washandje met lus en je drinkbus niet om af en toe wat verfrissing te zoeken tijdens het harde werk. Tot morgen, groetjes juf Ina

Beste ouders,

Via deze weg wil ik al enige praktische informatie met u delen.  Enkelen onder u kunnen niet wachten om de boeken van uw kinderen te kaften. Deze ga ik in deeltjes met uw kind meegeven zodat ze niet alles in een keer hoeven mee te zeulen. Om u een idee te geven wat u aan kaftwerk kan verwachten, som ik voor u de te kaften boeken op:
* Tuin van heden 6
* Tijd voor taal 6A en 6B
* Mikado bronnenboek
* Boek Frans


Graag de gekafte boeken voorzien van een etiket met naam, titel boek en klas. GEEN PLAKBAND op de binnenzijde van het boek kleven a.u.b.
Mochten de boeken tegen eind volgende week gekaft zijn, zou dat heel fijn zijn.

Daar het in onze klas wel warm kan zijn, kan een slok water wel enige afkoeling betekenen. Wie een washandje - voorzien van een lus- meebrengt, kan hierin zijn (klein) flesje water steken. Wanneer het flesje leeg is, kan het uiteraard weer opgevuld worden aan de kraan.

Graag ook alle brooddozen en koekdozen duidelijk van een naam te voorzien!

Voor meer praktische informatie nodig ik u van harte uit op de eerste ouderavond maandag 11 september en via mail.

Vriendelijke groeten,
juf Ina

Nieuwsberichten:


Zoals beloofd, enkele handig oefensites!
http://methodes.plantyn.com/zogezegdzogerekend/oefenplatform/
http://pelckmans.epyc.be/Mikado6/
http://www.multiplication.com/games/all-game... Lees meer

Vorige pagina: L5C
Volgende pagina: L6B