Laatste nieuwsberichten


L1A

juf Charlotte


Beste ouders,

Op woensdag 28 september is het weer zover: tijd voor de jaarlijkse scholencross! Onze kinderen gaan zich dan van hun sportiefste kant laten zien onder het motto 'Meedoen is belangrijker dan winnen'! Uw zoon of dochter moet die dag gewoon tegen 8.30 u naar school komen maar wel met het turnuniform aan en daarboven een gemakkelijke trui/jas, broek en schoenen die gebruikt mogen worden om buiten te lopen (buitenloopschoenen of een ouder paar schoenen / geen sandalen, geen ballerina's, geen turnpantoffels). Op het turnT-shirt moet u ook een veiligheidsspeld bevestigen zodat wij daaraan de startkaartjes kunnen vastmaken.
Om 10.20 u beginnen de meisjes aan hun wedstrijd en tegen 10.30 u de jongens. De ouders, grootouders, tantes, nonkels en andere sympathisanten die vrij zijn op dat moment mogen komen kijken (dit is geen verplichting).
De start vindt u tussen de villa en de vijver van het park. Na de wedstrijd krijgen de kinderen een appel en water aangeboden. Daarna worden alle lopertjes nog eens extra beloond voor hun inzet en dan gaan we weer naar school. Echte lopersbenen moeten de kinderen niet hebben, wel een sportieve geest. Wij geven de turnzak mee naar huis op dinsdag 27 september.

Alles nog even op een rijtje:
* woensdag 28 september: 8.30 u school
* kleding: turnkleren aan (met trui en broek) + buitenloopschoenen (of oud paar schoenen)
* veiligheidsspeld op turnT-shirt (reeds thuis door ouders)
* wedstrijd: park van Wijnegem: 10.20 u meisjes, 10.30 u jongens
* komen kijken mag
* boekentas meebrengen naar school


Met sportieve groeten,
juf. Charlotte


Nieuwsberichten:


Beste ouders,

Gelieve de brieven voor het medische schooltoezicht ten laatste vrijdag 23 september terug mee te geven met uw kind zodat ik ze tijdig aan de verpleegkundige van het CLB ka... Lees meer

Vorige pagina: Leerkrachten Lagere school
Volgende pagina: L1B