Klasalbum: L3C

Laatste nieuwsberichten


L3C

meester Kristof


Ik heb er al veel zin in, hopelijk jullie ook!

Tot morgen!

meester Kristof

Beste ouders

De klas van uw kind maakt gebruik van bingel, het online oefen-, taken- en leerplatform van uitgeverij VAN IN waarmee uw kind thuis leerinhouden kan oefenen die in de klas behandeld werden.

Hoe werkt bingel?

Op www.bingel.be maken de leerlingen oefeningen op een zwevend eiland. Elk element op het eiland bevat een link naar een bepaald vak. Door op de gewenste hoofdstukken en onderwerpen te klikken, kan uw kind navigeren tussen de verschillende oefeningen.

Na het inloggen komt uw kind op zijn of haar persoonlijke startscherm terecht. Uw kind kan dan meteen de taken zien die de leerkracht heeft klaargezet of doorklikken naar het eiland om zelfstandig te oefenen. Als uw kind vaak en goed geoefend heeft, krijgt het een online 'beloning' en kan het een kort spelletje spelen. Uw kind kan ook de gebeurtenissen op het eiland volgen en zijn of haar avatar (online vriendje) samenstellen. Die persoonlijke avatar geeft feedback en tips tijdens het oefenen.

Hoe logt uw kind in op bingel?

Door naar www.bingel.be te gaan en op 'leerling' te klikken, krijgt uw kind het inlogscherm van bingel te zien. In het agenda vindt u de inloggegevens die uw kind dit schooljaar kan gebruiken. Hiermee kan het dan op elke computer of tablet met internettoegang oefeningen maken op wat hij of zij in de klas heeft geleerd.

Meer weten?

Meer informatie over de werking van bingel vindt u op www.bingelsite.be.


We wensen uw kind veel oefen- en leerplezier op bingel!


Nieuwsberichten:


28 september scholencross !

Dag 3C'ers,

Volgende week mogen jullie letterlijk en figuurlijk jullie beste beentje voorzetten.
We gaan dan namelijk met z'n allen lopen in h... Lees meer

Hallo waterratjes!

Maandag duiken we weer het zwembad in!
Vergeet dus vooral je zwemzak niet.
Daarin graag 2 handdoeken en een platic zak waar al je kledij in kan. Zo verliezen... Lees meer

Vorige pagina: L3B
Volgende pagina: L4A